Hírlevél

Rólunk

A HAJDUKER Víz-gáz fürdőszoba szerelvények kis-és nagykereskedelmi tevékenységét 1994-ban kezdte, egyéni vállalkozói formában. Hamarosan igény mutatkozott az Épületgépészet iránt is. Ezt követően az emberek tudatosabban kezdtek érdeklődni a környezet barát termékek iránt, így ezt figyelembe véve elkezdtük forgalmazni a Megújuló- Bioenergiai termékeket valamint a Napkollektorokat is.Mostanra pedig teljes épületek (Sip-házak) generál kivitelezését is vállaljuk.

Azt tapasztaljuk hogy további érdeklődések vannak az újdonságok iránt..

Cégünk filozófiája: a vásárlók igényeinek kiszolgálása a kor színvonalának megfelelően, magas minőséget képviselő termékekkel, kedvező árakkal, hatékony üzletpolitikával, valamint kimagasló szaktanácsadással.....


A Hajduker Kft. alapvető célkitűzésének tekinti, hogy Megrendelőinek mindenkori igényeit a minőségi szempontok elsődleges figyelembevételével elégítse ki. Ez magában foglalja a szakszerű, korrekt, magas színvonalú szolgáltatást. 

A Kft. minőségpolitikájának megvalósítása érdekében:

Tevékenységeinket a ránk és partnereinkre vonatkozó jogi, valamint nemzetközi és magyar szabványi követelményeket betartva végezzük.

A minőséget a mindennapi munkafolyamataink részének tekintjük, és ezért folyamatosan fejlesztjük, annak érdekében, hogy megrendelőink igényeihez igazodva,minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani .
Cégünk minden munkatársa ismeri és alkalmazza az általunk kialakított, a lehető legjobb minőséget biztosító munkafolyamatokat, és az ahhoz kapcsolódó dokumentációs és nyilvántartási rendszert. A minőségi szempontok figyelembevétele, betartása valamennyi munkatársunk alapvető kötelessége.Beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal is kiszámítható és megbízható partneri viszony kialakítására törekszünk, és őket rendszeresen minősítjük.

Elvárjuk, hogy igényeinket a lehető legmagasabb színvonalon elégítsék ki.


Honlap készítés